Online User تقدیر من - مطالب اسفند 1396
591113b4n57ryr0l

شکلک های ساده,شکلک های بامزه,شکلک های پراستفاده,شکلک های مورد علاقهمن اینجا خاطراتمو مینویسم...

برای دریافت رمز اینجا کامنت بذارید. 

رمز پستایی که عکسم توش هست رو به کسایی میدم که منم عکسشون رو ببینم. 



اگه اینجا رو می خونید لطفا خاموش نباشید!!!فانتزی,شکلک,شیک,شاد,قشنگ,خشگل,زیبا,باحال,دخترونه,وبلاگنویسی,کامنتگزاری,پست گذاشتن,کوچک,سایز کوچک,ریزه میزه,بامزه

منم دوست دارم حضورتون رو حس کنم و این ارتباط یک طرفه نباشه. 



تاریخ : جمعه 18 اسفند 1396 | 05:00 ب.ظ | نویسنده : فاطمه | نظرات
این مطلب رمزدار است، جهت مشاهده باید کلمه رمز این مطلب را وارد کنید.


تاریخ : دوشنبه 14 اسفند 1396 | 06:00 ب.ظ | نویسنده : فاطمه | نظرات
این مطلب رمزدار است، جهت مشاهده باید کلمه رمز این مطلب را وارد کنید.


تاریخ : یکشنبه 13 اسفند 1396 | 06:08 ب.ظ | نویسنده : فاطمه | نظرات
امروز هم یه غذای جدید رو تجربه کردم. سیب زمینی دوشس ، یا سیب زمینی بامیه ای. 
چند روز پیش هم چیکن استروگانف درست کردم خوشمزه شد.







مواد لازم

سیب زمینی بامیه ای

برای ۲ نفر 

سیب زمینی کوچک
۲ عدد
بیکینگ پودر
۱/۲ قاشق چای خوری
نمک
۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ
۱ عدد
کره
۱۵ گرم
آب
۲/۳ پیمانه
آرد
۲/۳ پیمانه



طرز تهیه


زمان تهیه ۳۰
دقیقه
زمان پخت ۲۰
دقیقه
۱
سیب زمینی را آب پز کرده و داغ رنده می کنیم.
۲
آب و کره را روی حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید.همه آرد را یک مرتبه می ریزیم در قابلمه کره و آب و هم می زنیم تا خمیر منسجم و مثل توپ وسط ظرف جمع شود ودیگر نشود با قاشق هم زد.
۳
خمیر را داخل ظرفی می ریزیم و تخم مرغ را به آن اضافه و ورز میدهیم تا تخم مرغ به خورد خمیر برود.
۴
پکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی را اضافه خوب ورز میدهیم .
۵
مواد را داخل قیف با ماسوره کنگره دار می ریزیم و از مواد به اندازه ۳.۴ سانت با قیچی چرب شده می بریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
۶
از مقداری آویشن برای خوش طعم تر شدن هم می توانید استفاده کنید
۷
بعد از این که روغن اضافی سیب زمینی بامیه‌ای را گرفتید در ظرف مورد نظر چیده و همراه با سس یا سالاد و نوشیدنی دلخواه سرو نمایید و یا اطراف غذای اصلی خود را با آن تزیین نمایید.
تصاویر مراحل تهیه 
سایر نکات
این سیب زمینی یک پیش غذا و دورچین هم بشمار میره.
به هیچ عنوان مواد را داخل روغن هم نمیزنیم چون ممکن است به هم بچسبند و پاره شوند. گهگاهی قابلمه را آرام تکان میدهیم تا مواد به صورت یکنواخت سرخ شوند.
دقیقا شبیه به بامیه پخته می شود ، خیلی پوک و خوشمزه می شود.
روغن باید زیاد باشد به طوری که سیب‌زمینی‌ها در آن شناور باشند تا همه قسمت‌های آن سرخ شده و پخته شوند.
اگر آرد نخود در دسترس ندارید می‌توانید در منزل آن را تهیه کنید به این صورت که نخود را یک روز خیس کنید و سپس در غذاساز ریخته یا چرخ کنید و سپس اجازه دهید تا خشک شود.
می‌توانید آرد سفید را نیز جایگزین آرد نخود کنید.



طبقه بندی: فروردین 1395، 
برچسب ها: سیب زمینی بامیه ای، سیب زمینی دوشس، دوشس، سرآشپز پاپیون،  

تاریخ : شنبه 12 اسفند 1396 | 04:35 ب.ظ | نویسنده : فاطمه | نظرات
این مطلب رمزدار است، جهت مشاهده باید کلمه رمز این مطلب را وارد کنید.


تاریخ : چهارشنبه 9 اسفند 1396 | 04:25 ب.ظ | نویسنده : فاطمه | نظرات
این مطلب رمزدار است، جهت مشاهده باید کلمه رمز این مطلب را وارد کنید.


تاریخ : سه شنبه 8 اسفند 1396 | 05:41 ب.ظ | نویسنده : فاطمه | نظرات

  • ماه موزیک | ترفند سرگرمی | سی پی